Adakah anda selalu melihat iklan mengenai kaedah seperti Genshin Influence Storytelling? Adakah anda melihat dunia yang luas di mana anda boleh melakukan apa yang anda suka, meneroka dan berjuang? Adakah anda tertarik dengan dunia permainan teka-teki, pencarian dunia dan cerita utama yang panjang? Anda pasti terpesona dengan peningkatan terbaru untuk Genshin Impact dalam versi 2.1, yang banyak dikritik. Bukan? Adakah anda salah seorang yang menghadapi kesukaran bermain? Mari ketahui lebih lanjut mengenai dunia anime yang menakjubkan dan luas ini.

Apakah Kaedah Kesan Genshin?
Kaedah Genshin Impact Storytelling adalah permainan yang sangat popular yang hanya dapat diakses di dua wilayah sahaja. Ia terdapat di Microsoft Windows, playstation4, PlayStation 5 dan tidak lama lagi di Nintendo juga. Permainan ini adalah mengenai penulisan cerita dan penceritaan.

Permainan ini terdiri daripada kisah panjang, teka-teki, pencarian dan lain-lain. Pencipta sedang menunggu kemungkinan untuk melakukan improvisasi dan akan mendedahkan kaedah bercerita pada satu ketika atau masa selepas pengubahsuaian yang dilakukan oleh pemain telah dilakukan.

Kami juga dapat melihat bahagian permainan yang belum diterokai untuk mendapatkan lebih banyak maklumat.

Spesifikasi
Pengasas miHoYo mencipta kaedah Genshin untuk menceritakan kisah yang mempunyai kesan.
Jenis permainan Permainan video yang percuma untuk dimainkan
Diterbitkan pada 28 September 2020
dilancarkan pada platform PC Windows bersama dengan versi PS4 dan mudah alih.
Ketersediaan- Di Google Play dan App Store.
Keperluan- Ruang minimum 8 GB tersedia pada peranti anda tanpa mengira sistem operasi.
Sistem Operasi- Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10.
CPU-Intel Core i5
DirectX- Versi 11.
Storan penyimpanan 30 GB. 30GB ruang kosong.
Ulasan Pemain untuk Kaedah Bercerita Impak Genshin
Pemain dan pengguna tertentu telah memberikan ulasan atau tinjauan mereka untuk membantu kami mendapatkan lebih banyak maklumat mengenainya.

Saya percaya ini adalah antara permainan teratas untuk memulakan dekad baru ini.
Permainan ini tidak hanya menyenangkan, ia membolehkan pemain memindahkan akaun mereka antara telefon dan PC, dan bermain permainan lain yang tidak mereka miliki.
Setiap orang dalam komuniti permainan telah menantikan permainan ini sejak beberapa tahun kebelakangan ini.
Pada mulanya ia menghadapi kritikan kerana kemiripannya dengan Zelda. Permainan Zelda. Permainan sejak itu menawarkan dunia terbuka dan sistem gacha.
Terdapat alam semesta yang luas untuk dijelajahi yang penuh dengan misteri, rahsia dan teka-teki.
Mengingat faktor-faktor di atas, sangat menyeronokkan untuk dimainkan.

Kesimpulan-
Kaedah Genshin Impact Storytelling developer mengatakan bahawa mereka mengembangkannya untuk memastikan pemain dapat menikmati permainan secepat mungkin.

Mereka juga berencana untuk merombak permainan menggunakan cerita baru, episod baru dan watak untuk memastikan permainan tetap menarik dan membuat pemain tetap terpikat.